Despre noi

Societatea ZILANROM TRADING SRL a fost infiintata in anul 2002 cand si-a inceput activitatea de distribuitor al produselor menaj uz-casnic.

Printre produsele grupului se remarca produsele de bucatarie, dar si accesoriile de baie, mici aparate electronice de uz casnic, instrumente de irigat gradini care sunt atractive prin pret si calitate.

Societatea ZILANROM TRADING SRL este cunoscuta pentru promtitudinea cu care isi onoreaza clientii, pentru serviciile de livrare, pentru calitatea si diversitatea produselor sale..

Suntem un colectiv tanar, generator de idei constructive, aflat in permanenta interactiune si urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate in folosul acestora.

In conditiile undei concurente acerbe in care de cele mai multe ori factorul determinant in cumpararea unui produs o reprezinta calitatea, firma Zilan pune pret pe calitatea produsului in primul rand, reusind sa intre cu produsele sale atat in marile magazine cat si in cele mai mici din tara.